Фаховий коледж бізнесу та харчових технологій
(Торговий коледж ЗНУ)
Категорії
Головна
Новини
Про коледж
Спеціальності
Абітурієнту
Навчання
Дистанційна освіта
ЗНО/ДПА-2022
Науково-дослідна робота
Роботодавцям
Спортивні досягнення
Бібліотека
Фотогалерея
Доступ до публічної інформації
Контакти
Дисципліни гр. ХТ 1-17 з
Технологія виробництва кулінарної продукції
Основи менеджменту
Правове регулювання підприємницької діяльності
Основи стандартизації та контроль якості продуктів
Предмет спецпідготовки
Біохімія
Економіка підприємств різних типів
Основи підприємницької та управлінської діяльності
Пошук
Оголошення
Контакти
Тел./факс приймальної директора
: (061) 280-52-92
Тел. приймальної комісії
: 096-510-48-97