Лекція № 1: Бухгалтерська звітність.
Лекція № 2:Характеристика П(С)БО 2 «Баланс».
Лекція №3: Характеристика П(С)БО 2 «Баланс».
Практичне заняття № 1:Складання бухгалтерського балансу (форма №1). Оцінка показників статей.
Практичне заняття № 2:Складання бухгалтерського балансу (форма №1). Оцінка показників статей.
Лекція №4: Характеристика П(С)БО 3 «Звіт про фінансові результати».
Лекція №5: Характеристика П(С)БО 3 «Звіт про фінансові результати».
Практичне заняття № 3:Складання звіту про фінансові результати(форма №1). Оцінка показників статей.
Практичне заняття № 4:Складання звіту про фінансові результати(форма №1). Оцінка показників статей.
Лекція №6: Характеристика П(С)БО 4 «Звіт про рух грошових коштів».
Лекція №7: Характеристика П(С)БО 4 «Звіт про рух грошових коштів».
Лекція №8: Характеристика П(С)БО 5 «Звіт про власний капітал».
Практичне заняття № 5:Складання звіту про власний капітал(форма №4). Оцінка показників статей.
Практичне заняття № 6:Складання звіту про рух грошових коштів (форма №3). Оцінка показників статей.
Практичне заняття № 7:Складання звіту про рух грошових коштів(форма №3). Оцінка показників статей.
Практичне заняття №8:Складання при мітків до фінансової звітності(форма № 5).
Лекція №9: Організаційні основи та поняття торговельної діяльності.
Лекція №10: Порядок ціноутворення в торгівлі.
Лекція №11: Документальне оформлення та облік надходження товарів.
Практичне заняття №9: Облік надходження товарів.
Лекція №12: Документальне оформлення та облік продажу товарів.
Практичне заняття №10: Облік вибуття, продажу товарів.
Лекція №13: Організація та облік переоцінки товарних запасів.
Практичне заняття №11: Облік переоцінки товарів.
Практичне заняття №12: Облік повернення товарів.
Лекція № 14:Звітність матеріально-відповідальних осіб.
Лекція №15: Облік інших товарних операцій.
Практичне заняття №13: Облік інших товарних операцій.
Лекція №16: Облік операцій з тарою.
Лекція №17: Особливості обліку операцій у комісійній торгівлі.
Практичне заняття №14:Облік операцій у комісійній торгівлі.
Лекція №18: Інвентаризація товарів і тари, відображення результатів в обліку.
Практичне заняття №15: Інвентаризація товарів і тари в торгівлі.
Лекція №19:Облік доходів, витрат та формування фінансових результатів торговельного підприємства.
Практичне заняття №16:Формування та облік фінансових результатів торговельного підприємства.
Лекція №20: Організація роботи підприємств громадського харчування. Документальне оформлення та облік надходження сировини і товарів.
Лекція №21: Документальне оформлення та облік процесу виробництва.
Практичне заняття №17: Формування продажних цін на товари і сировину.
Лекція №22: Документальне оформлення та облік продажу готової продукції і товарів.
Практичне заняття №18: Калькулювання цін реалізації на готову продукцію.
Практичне заняття №19:Облік надходження сировини, товарів,виробництва та продажу готової продукції.
Лекція №23: Інвентаризація на підприємствах громадського харчування.
Лекція №24: Облік доходів, витрат та формування фінансових результатів підприємств громадського харчування.
Підсумкове заняття.
Екзамен.