ВСП ФКБХТ ЗНУ logo
  • Вгору
  • Головна
  • Новини
  • Переваги
  • Спеціальності
  • Абітурієнту
  • Навчання
  • Викладачі
  • Вільний вибір студентів
  • НМТ-2024
  • Науково-дослідна робота
  • Роботодавцям/Вакансії
  • Спортивні досягнення
  • Бібліотека
  • Публічна інформація
  • Відео
  • Контакти
  • +38(061) 280-52-92
  • UKR
  • ENG

Основи стандартизації та контроль якості

ЗМІСТ ДИСЦИПЛІНИ

№ 1 Вступ.»Державна система стандартизації»

№ 2 Нормативно- технічна і технологічна документація для здійснення контролю якості сировини і виготовлення продукції

№ 3 Загальні основи управління якістю продукції.

№ 4 Методи оцінки якості сировини, напівфабрикатів і готової продукції.

№ 5 Форми і види контролю якості в підприємствах ресторанного господарства.

№ 6 Сертифікація продукції і систем якості.

№ 7 Метрологічне забезпечення якості продукції.

Лабораторна робота № 1. Дослідження м`ясних натурвльних напівфабрикатів за органолептичними і хімічними показниками.

Лабораторна робота № 2 Дослідження м`ясних натуральних напівфабрикатів за хімічними показниками.

Лабораторна робота № 3 Дослідження натуральних січених напівфабрикатів з м`яса.

Лабораторна робота № 4 Дослідження якості котлетної маси і напівфабрикатів з неї.

Лабораторна робота № 5 Визначення кислотності котлетної маси.

Практична робота № 1 Визначення хліба в котлетної масі.

Практична робота № 2 Визначення свіжості м`яса птиці та напівфабрикатів з неї.

Лабораторна робота № 6 Дослідження напівфабрикатів з риби.

Практична робота № 3 Визначення вмісту яєць в овочевих котлетах.

Практична робота № 4 Визначення якості бульйону.

Практична робота № 5 Дослідження супів, гарнірів, соусів.

Практична робота № 6 Визначення молока по лактозі в молочних супах.

Практична робота № 7 Визначення вмісту жиру в супах, гарнірах, соусах.

Практична робота № 8 Визначення вмісту сухих речовин в супах, гарнірах , соусах.

Практична робота № 9 Визначення правильності закладки сировини.

Практична робота № 10 Визначення якості виробів з тіста.

Практична робота № 11 Визначення якості фритюрного жиру.

Лабораторна робота № 7 Дослідження якості солодких страв.

Лабораторна робота № 8 Дослідження гарячих напоїв.

Лабораторна робота № 9 Дослідження страв з кисломолочного сиру.

Лабораторна робота № 10 Дослідження та визначення кислотності у виробах з кисломолочного сиру.

Практична робота № 12 Оформлення результатів аналізів.

Сайт ЗНУ

Новини ФКБХТ ЗНУ

Copyright © 2023-2024 ВСП ФКБХТ ЗНУ

Design: Template Mo

Distribution: ThemeWagon

Контакти

Адреса коледжу: 69095, м. Запоріжжя, вул. Шкільна, 1 (Героїв Сталінграда, 1)

Зупинка транспорту: "майдан Пушкіна" або "Трампарк"

Приймальня директора: (061) 280-52-92

Бухгалтерія: (061) 280-52-93

Тел. приймальної комісії: 096-510-48-97

Соціальні мережі: Ми у Facebook

Електронна пошта

Написати

Швидкі посилання

  • Вакансії
  • Вакансії для студентів
  • Спонсорам
  • Правила та умови прийому у 2024 р.
  • Календар вступника
  • Розклад вступних співбесід
  • Вартість навчання

Підписка на розсилку

* Будь ласка, зверніть увагу - ми не спамимо вашу електронну пошту.