ЗМІСТ ДИСЦИПЛІНИ
Тема № 1. Вступ. Характеристика сировини і підготовка її до виробництва.
Тема № 2. Оздоблювальні напівфабрикати у кондитерському виробництві. Цукрові напівфабрикати.
Тема № 3. Цукрова помада і глазур. Марципан. Прикраси з шоколаду.
Тема № 4. Креми.
Тема № 5. Білкові креми.
Тема № 6. Заварні, вершкові і сметанні креми.
Семінарське заняття № 1. Оздоблювальні напівфабрикати в кондитерському виробництві.
Тема № 7. Дріжджове листкове тісто і вироби з нього.
Лабораторне заняття № 1. Приготування дріжджового листкового тіста і виробів з нього.
Тема № 8. Прісне листкове і витяжне тісто і вироби з нього.
Лабораторне заняття № 2. Приготування прісного листкового тіста і виробів з нього.
Тема № 9. Здобне прісне і пряникове тісто і вироби з нього.
Лабораторне заняття № 3. Приготування здобного прісного і пряникового тіста і виробів з нього.
Тема № 10. Пісочне тісто і вироби з нього.
Тема № 11. Січене тісто і вироби з нього.
Лабораторне заняття № 4. Приготування пісочного тіста і виробів з нього.
Тема № 12. Збите тісто і вироби з нього.
Лабораторне заняття № 8. Приготування збитого тіста і виробів з нього.
Тема № 13. Легке (повітряне) тісто і вироби з нього.
Лабораторне заняття № 5. Приготування бісквітного і легкого тіста і виробів з нього.
Тема № 14. Заварне тісто і вироби з нього.
Лабораторне заняття № 6. Приготування заварного тіста і виробів з нього.
Тема № 15. Торти.
Тема № 16. Святкові торти.
Лабораторне заняття № 7. Приготування і оздоблювання тортів.