ВСП ФКБХТ ЗНУ logo
  • Вгору
  • Головна
  • Новини
  • Переваги
  • Спеціальності
  • Абітурієнту
  • Навчання
  • Викладачі
  • Вільний вибір студентів
  • НМТ-2024
  • Науково-дослідна робота
  • Роботодавцям/Вакансії
  • Спортивні досягнення
  • Бібліотека
  • Публічна інформація
  • Відео
  • Контакти
  • +38(061) 280-52-92
  • UKR
  • ENG

181
Перелік дисциплін за вибором для здобувачів освіти:

1.Дисципліна «Культурологія»

Однією з головних умов становлення державності України є її входження у світ сучасних культурних надбань. Адже саме сфера культурних знань сприяє формуванню в особистості широкого світобачення, орієнтованого на загальнолюдські гуманістичні цінності.

Анотація Презентація

2.Курс «Соціологія»

Соціологія набуває особливої актуальності в Україні, оскільки створює наукове підґрунтя формування громадянського суспільства, яке надає людині більше свободи. Людина не може існувати поза суспільством. Тому, для того, щоб відповідально та ефективно скористатися отриманою свободою, вона повинна глибше розуміти основи життя соціальних груп, спільностей, соціальнихпроцесів, в системі яких вона існує і відтворюється як особистість.

Анотація Презентація

3. Правове регулювання підприємницької діяльності

Мета вивчення навчальної дисципліни: Сформувати у студентів систему правових знань з питань державного регулювання підприємницької діяльності, спираючись на здобуті знання основ правознавства, основ цивільного права та галузевих і між галузевих правових дисциплін, а також ознайомити студентів з основними принципами та інститутами комерційного та господарського права, особливостями правового регулювання відносин, що складаються у ринковій економіці між уповноваженою і зобов’язальною особами.

Анотація

4.Трудове право

Трудове право регулює суспільні відносини, які виникають у сфері праці; визначає підстави та порядок виникнення, зміни, припинення права особи на працю; служить ефективною гарантією особі при захисті та реалізації її права на працю.

Анотація

5.Ресторанна справа при готелях

Програма вивчення навчальної дисципліни Ресторанна справа при готелях складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки фахового молодшого бакалавра спеціальності 181 Харчові технології.

Анотація Презентація

6.Основи барної справи

Програма вивчення навчальної дисципліни Основи барної справи складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки фахового молодшого бакалавра спеціальності 181 Харчові технології.

Анотація Презентація

7.Етнічні кухні

Програма вивчення навчальної дисципліни Етнічні кухні складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки фахового молодшого бакалавра спеціальності 181 Харчові технології.

Анотація Презентація

8.Основи дієтичного харчування

Програма вивчення навчальної дисципліни Основи дієтичного харчування складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки фахового молодшого бакалавра спеціальності 181 Харчові технології.

Предметом вивчення навчальної дисципліни є науково обґрунтовані технологічні процеси виробництва кулінарної продукції дієтичного і лікувально-профілактичного харчування, придбання знань, вмінь і навичок роботи з нормативно-технічною та технологічною документацією. 

Анотація Презентація

9.Навчальна дисципліна «Облік і звітність»

Предметом вивчення дисципліни «Облік і звітність» є система реєстрації, відображення та стандартизації фактів господарського життя підприємства ресторанного господарювання за певними принципами з урахуванням гармонізації та конвергенції з метою надання інформації для управління. 

Анотація

10. Навчальна дисципліна «Фінансова звітність підприємства»

Програма курсу «Фінансова звітність підприємства» складена відповідно до вимог освітньо-професійної програми підготовки фахового молодшого бакалавра з галузі знань 07 «Управління та адміністрування». Вивчення курсу передбачає лекції, практичні заняття та самостійне вивчення питань, нормативних документів, форм звітності.

Анотація

11. Навчальна дисципліна «Податки підприємства»

Програма курсу «Податки підприємства» складена відповідно до вимог освітньо-професійної програми підготовки фахового молодшого бакалавра з галузей знань 07 «Управління та адміністрування» та 18 «Виробництво та технології». Вивчення курсу передбачає лекції, практичні заняття та самостійне вивчення питань, нормативних документів, форм звітності.

Анотація





Сайт ЗНУ

Новини ФКБХТ ЗНУ

Copyright © 2023-2024 ВСП ФКБХТ ЗНУ

Design: Template Mo

Distribution: ThemeWagon

Контакти

Адреса коледжу: 69095, м. Запоріжжя, вул. Шкільна, 1 (Героїв Сталінграда, 1)

Зупинка транспорту: "майдан Пушкіна" або "Трампарк"

Приймальня директора: (061) 280-52-92

Бухгалтерія: (061) 280-52-93

Тел. приймальної комісії: 096-510-48-97

Соціальні мережі: Ми у Facebook

Електронна пошта

Написати

Швидкі посилання

  • Вакансії
  • Вакансії для студентів
  • Спонсорам
  • Правила та умови прийому у 2024 р.
  • Календар вступника
  • Розклад вступних співбесід
  • Вартість навчання

Підписка на розсилку

* Будь ласка, зверніть увагу - ми не спамимо вашу електронну пошту.