Перелік дисциплін
- Комп'ютерна техніка
- Технологія виробництва кулінарної продукції
- Основи стандартизації та контроль якості
- Устаткування закладів ресторанного господарства
- Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
- Процеси та апарати харчових виробництв
- Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
- Основи стандартизації та контроль якості
- Предмет спецпідготовки «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»
- Біохімія
- Мікробіологія і фізіологія
- Аналітична хімія
- Фізична та колоїдна хімія
- Технічне креслення
- Вища математика
- Охорона праці в галузі
- Історія України
- Всесвітня історія
- Культурологія
- Людина і світ
- Фізика та астрономія
- Економічна теорія
- Основи філософських знань
- Соціологія
- Біологія
- Основи екології
- Фізичне виховання
- Українська мова за професійним спрямуванням
- Українська література
- Психологія та етика ділових відносин
- Громадянська освіта
Навчальна практика
Щоденник практики (у форматі docx)Щоденник практики (у форматі pdf)
Технологічна практика
Денне відділення
Щоденник практикиТитульний аркуш
Заочне відділення
Щоденник практикиПрограма державного кваліфікаційного екзамену
Програма державного екзаменуМетодичні рекомендації щодо організації та проведення комплексного кваліфікаційного екзамену за фахом зі спеціальності 181 «Харчові технології»
Пошук
Оголошення
Контакти
Тел./факс приймальної директора: (061) 280-52-92
Тел. приймальної комісії: 096-510-48-97